gavle.kontorslokal-sverige.se: Kontorslokal i Villastaden

Kontorslokal i Villastaden

Om området

Mellan Gavleån och Kungsbäck ligger det anrika och attraktiva villakvarteret Villastaden. Område kom till under 1900-talet och uppskattas idag som ett av Sveriges villaomården med högsta taxeringsvärden och bostadspriser.

Området är ett av Sveriges första villastäder och skildrar en nyans av två sekel med 1920-talshus och modernare bostäder. Området domineras av bostäder och de få verksamheter som finns här är främst koncentrerade kring service, i form av resturang, café, hälsa och skönhet. I den norra utkanten av staden finns evenemangstråket. Här hittar du konserthuset, Gävles stadium, samt det populära kvarteret Silvanum med lokaler för utbildningssyfte och konsthall. Villastaden ligger bara ett stenkast från centrum. Det är både promenad- och cykelavstån. Bussförbindelserna är också mycket goda! Från området är det också närhet tll E4:an.

 

Värt att se

Kvarteret Silvanum

Villakvarteren

 

Geografi

Villastaden är beläget strax intill Gävle Centrum och det är kort avstånd till E4:an.

 

Länkar

Karta över Villastaden

Om Villastaden på Wikipedia

 

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Alderholmen Brynäs »